Perpetuum er latin og betyr «Det evige». For oss passer navnet svært godt fordi vi i vår virksomhet jobber for et evig kretsløp, online med fokus på gjenvinning og gjenbruk. Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfalls- og industritjenester til alle typer offentlige og private virksomheter med Nord-Norge som de viktigste nedslagsfelt. Over år har vi høstet erfaring og investert i utstyr som er spesielt tilpasset regionen vi opererer i; et tøft klima preget av kulde og is, lange avstander og komplisert logistikk.  Dette gir helt spesielle operasjonelle betingelser som ikke kan sammenlignes med andre deler av landet. Gjennom fokus på miljø og vektlegging av sikkerhet, søker vi alltid etter å utføre en jobb vi selv er stolt av og våre kunder fornøyd med. Tilpassede løsninger og god service er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i flere forretningsområder, der Perpetuum Miljø med sine 27 ansatte og omsetning på ca 50 mill, er ansvarlig for farlig avfall og industritjenester.

 

Perpetuum Miljø AS søker etter en engasjert

Operatør

på slamsuger til vår avdeling i Tromsø.

 

Vi har som mål at håndtering av industritjenester skal oppleves sikkert, trygt og enkelt for så vel kunder som ansatte. Vi har lagt til rette for dette gjennom å være lokalisert over store deler av regionen, gjennom nytt og moderne utstyr og gjennom dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.

Som et tilskudd til vår stab i Tromsø søker vi etter en pålitelig og ansvarsfull operatør innen septikrenovasjon som ønsker utfordringer i et kreativt og spennende fagområde.

Vi søker deg som:

  • Er pålitelig, ansvarsfull og gjerne ønsker utfordringer
  • Har førerkort min. kl C
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:

  • En spennende jobb med varierte utfordringer
  • Et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for kurs og kompetanseheving
  • Konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale

Kontaktpersoner:

Søknad med vedlagt CV sendes snarest til bml@perpetuum.no eller per post til:

Perpetuum Miljø AS
v/Britt Mathisen Limo
Salangsverket
9350 SJØVEGAN