Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfallstjenester til private og offentlige virksomheter i hele Nord-Norge. Kundefokus og høy servicegrad er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i tre forretningsområder; farlig avfall og industritjenester, page næringsavfall og containerutleie samt deponitjenester. Datterselskapet Perpetuum Mobile AS har ansvar for innsamling og omlasting av næringsavfall, stomach og tilbyr utleie av containere og oppsamlingsutstyr. Selskapet har i dag 25 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 50 millioner.

 

Til vår avdeling i Tromsdalen søker vi en allsidig og lettbedt

Sjåfør

for fast tiltredelse, som ønsker å yte maksimal service til våre kunder.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Innsamling og transport av næringsavfall
  • Daglig vedlikehold av biler og utstyr, og annet forefallende arbeid
  • «Salg» av avfallsløsninger til eksisterende og potensielle kunder

Krav til stillingen:

  • Førerkort kl. C
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra avfallsbransjen
  • Erfaring med krokløft, liftdumper, baklaster, komprimatorbil og/eller hjullaster
  • Fagbrev i gjenvinningsfaget eller transportfaget

Vi ønsker en medarbeider som alltid yter det lille ekstra med et smil om munnen. Vår kundemasse representerer alle grupper i samfunnet, og du vil møte på mange ulike mennesker i løpet av din arbeidsdag. Å kunne kommunisere både med kundene og dine kolleger er derfor en av de viktigste delene av jobben. Likevel er det vel så viktig at du trives med å arbeide selvstendig og legger din ære i at du utfører arbeid av god kvalitet. Du vil i all hovedsak arbeide alene, og ha ansvar for at de oppdragene du tildeles elektronisk blir utført til lovet tidspunkt, uten feil eller mangler. Dette krever struktur, men det krever også at du er villig til å snu deg raskt og finne en løsning når situasjonen krever det. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kvinner oppfordres til å søke.

Vi kan tilby fast ansettelse i en spennende og fremtidsrettet bransje, hos et solid konsern i vekst med konkurransedyktige betingelser, ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Rolf Arne Johansen på telefon 901 74 516. Søknad med vedlagt CV sendes per e-post til rj@perpetuum.no.