Perpetuum Miljø AS søker sommervikar for septikrenovasjon

23/04/2018

Perpetuum Miljø AS søker etter sommervikarer som hjelpemenn på slamsuger med arbeidsområde innenfor septikrenovasjon.

Om Perpetuum

Perpetuum Miljø AS leverer profesjonelle avfalls- og industritjenester til alle typer offentlige og private virksomheter med Nord-Norge som de viktigste nedslagsfelt. Vi har som mål at avfallshåndtering skal oppleves sikkert, trygt og enkelt for så vel kunder som ansatte. Vi har lagt til rette for dette gjennom å være lokalisert over store deler av regionen, gjennom nytt og moderne utstyr og gjennom dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Søknad med vedlagt CV sendes per e-post til oea@perpetuum.no. Søknadsfrist snarest.

Kontaktperson for stillingen:
Odd Egil Antonsen

979 86 335
oea@perpetuum.no