Perpetuum Mobile AS søker sjåfør

Vi søker en sjåfør for liftdumper, komprimatorbil og skapbil som alltid yter det lille ekstra med et smil om munnen. Vår kundemasse representerer alle grupper i samfunnet, og du vil møte på mange ulike mennesker i løpet av din arbeidsdag. Å kunne kommunisere både med kundene og dine kolleger er derfor en av de viktigste delene av jobben. Likevel er det vel så viktig at du trives med å arbeide selvstendig og legger din ære i at du utfører arbeid av god kvalitet. Du vil i all hovedsak arbeide alene, og ha ansvar for at de oppdragene du tildeles elektronisk blir utført til lovet tidspunkt, uten feil eller mangler. Dette krever struktur, men det krever også at du er villig til å snu deg raskt og finne en løsning når situasjonen krever det. For øvrig vil personlig egnethet bli vektlagt.

Om Perpetuum

Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfallstjenester til private og offentlige virksomheter i hele Nord-Norge. Kundefokus og høy servicegrad er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i tre forretningsområder; farlig avfall og industritjenester, næringsavfall og containerutleie samt deponitjenester. Datterselskapet Perpetuum Mobile AS har ansvar for innsamling og omlasting av næringsavfall, og tilbyr utleie av containere og oppsamlingsutstyr. Selskapet har i dag 18 ansatte, og har en årlig omsetning på ca. 50 millioner.

 

Arbeidsoppgaver:
 • Sjåfør av liftdumper, komprimatorbil og skapbil
 • Daglig vedlikehold av biler og utstyr, og annet forefallende arbeid

 

Ønskede kvalifikasjoner:
 • Førerkort kl. C. Kl. CE vil være en fordel, men er ikke et krav
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk

 

Vi kan tilby:
 • En trygg arbeidsplass i et solid og godt konsern med lokalt eierskap.
 • En hverdag hvor du bidrar innenfor svært samfunnsviktige områder
 • Uformelt, kollegialt og sosialt miljø med godt samhold
 • Utfordrende stilling med handlefrihet
 • Utviklingsmuligheter basert på personlige egenskaper og prestasjoner
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kvinner oppfordres særskilt til å søke. Søknad med vedlagt CV sendes per e-post til rj@perpetuum.no innen 30.04.2018. Tiltredelse snarest.

 

Kontaktperson for stillingen:
Rolf Arne Johansen

901 74 516
rj@perpetuum.no