Perpetuum Miljø AS søker sommervikar for septikrenovasjon

21/06/2018

Perpetuum Miljø AS søker etter sommervikarer som hjelpemenn på slamsuger med arbeidsområde innenfor septikrenovasjon.

Om Perpetuum

Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfallstjenester til private og offentlige virksomheter i hele Nord-Norge. Kundefokus og høy servicegrad er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i tre forretningsområder; farlig avfalls- og industritjenester, næringsavfall og containerutleie samt saneringstjenester og deponi. Datterselskapet Perpetuum Miljø AS har ansvar for håndtering av farlig avfall og industritjenester, herunder slamsugertjenester. Vi har som mål at avfallshåndtering skal oppleves sikkert, trygt og enkelt for så vel kunder som ansatte. Dette har vi lagt til rette for gjennom å være lokalisert med avdelinger i hele landsdelen, gjennom nytt og moderne utstyr og gjennom dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Selskapet har i dag 30 ansatte fordelt på fire avdelinger, og en årlig omsetning på ca. 50 millioner.

Er du fylt 18 år, og har lyst på en annerledes og spennende sommerjobb? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Søknad med vedlagt CV sendes per e-post til oea@perpetuum.no. Søknadsfrist snarest.

Kontaktperson for stillingen:
Odd Egil Antonsen

979 86 335
oea@perpetuum.no