Perpetuum Miljø AS søker daglig leder

02/07/2018

Vi søker etter en daglig leder som i lederrollen karakteriseres av en operativ lederstil med driftsfokus, logistikkforståelse og god prioriteringsevne. Du er strategisk og utviklingsorientert, har kremmermentalitet, samt kan vise til god gjennomføringsevne. Videre kjennetegnes du av å være god i relasjoner og samarbeid, har gode kommunikasjonsevner, er fleksibel og har stor arbeidskapasitet.

Om Perpetuum

Perpetuum-gruppen er Nord-Norges største privateide avfallsaktør. Vi tilbyr tjenester innen ordinært og farlig avfall, slamsuging og industri, sanering og riving, samt kurs og rådgivning. Konsernet er organisert med morselskapet Perpetuum AS og datterselskapene Perpetuum Circuli AS, Perpetuum Miljø AS og Perpetuum Mobile AS. Hvert av datterselskapene har spisskompetanse på sine forretningsområder, men samarbeider aktivt for å tilby våre kunder komplette og enkle løsninger. Perpetuum-konsernet har totalt 70 ansatte og omsatte i 2017 for 186 mill. kroner.

 

Fullstendig utlysning

Høres dette ut som deg? Les den fullstendige utlysningen, og send søknad her innen 12. august 2018.

 

Kontaktperson for stillingen: