Perpetuum Miljø AS søker operatør i Salangen

07/09/2018

Vi søker etter en pålitelig og ansvarsfull operatør som ønsker utfordringer i et kreativt og spennende yrkesområde. Arbeidsområde vil være innenfor slamsuging og septikrenovasjon og stillingen vil være lokalisert i Salangen.

Om Perpetuum

Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfallstjenester til private og offentlige virksomheter i hele Nord-Norge. Kundefokus og høy servicegrad er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i tre forretningsområder; farlig avfalls- og industritjenester, næringsavfall og containerutleie samt saneringstjenester og deponi. Datterselskapet Perpetuum Miljø AS har ansvar for håndtering av farlig avfall og industritjenester, herunder slamsugertjenester. Vi har som mål at avfallshåndtering skal oppleves sikkert, trygt og enkelt for så vel kunder som ansatte. Dette har vi lagt til rette for gjennom å være lokalisert med avdelinger i hele landsdelen, gjennom nytt og moderne utstyr og gjennom dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Selskapet har i dag 30 ansatte fordelt på fire avdelinger, og en årlig omsetning på ca. 50 millioner.

 

Arbeidsoppgaver:
  • Sjåfør på slamsuger
  • Daglig vedlikehold av biler, utstyr og anlegg, samt annet forefallende arbeid

 

Vi søker deg som:
  • Er pålitelig, ansvarsfull og gjerne ønsker utfordringer
  • Har førerkort kl C/CE
  • Behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig
Vi tilbyr:
  • En trygg arbeidsplass i et solid og godt konsern med nordnorsk eierskap
  • En hverdag hvor du bidrar innenfor svært samfunnsviktige områder
  • Utviklingsmuligheter basert på personlige egenskaper og prestasjoner
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søknadsfrist og ønsket oppstart snarest. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen.

Søknad med vedlagt CV sendes per e-post til hehe@perpetuum.no merket “Søknad operatør på slamsuger Salangen” i emnefelt.

Kontaktperson for spørsmål om stillingen:
Helge Henriksen

918 52 301
Send e-post