Perpetuum Miljø AS søker kontormedarbeider

31/10/2018

Er du en nøyaktig, engasjert og administrativt anlagt? Til Perpetuum Miljø AS’ logistikkavdeling søker vi etter en nøyaktig kontormedarbeider med evne til å arbeide raskt og effektiv. Stillingen vil ha arbeidssted i Harstad eller Salangen, og vil ha arbeidsområde innenfor administrasjon og logistikk.

 

Om Perpetuum

Perpetuum-konsernet leverer profesjonelle avfallstjenester til private og offentlige virksomheter i hele Nord-Norge. Kundefokus og høy servicegrad er viktige ledetråder for oss. Konsernet er delt inn i tre forretningsområder; farlig avfall og industritjenester, næringsavfall og containerutleie samt deponitjenester. Datterselskapet Perpetuum Miljø AS har ansvar for håndtering av farlig avfall og industritjenester, herunder slamsugertjenester. Vi har som mål at avfallshåndtering skal oppleves sikkert, trygt og enkelt for så vel kunder som ansatte. Dette har vi lagt til rette for gjennom å være lokalisert med avdelinger i hele landsdelen, gjennom nytt og moderne utstyr og gjennom dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Selskapet har i dag 30 ansatte fordelt på fem avdelinger, og en årlig omsetning på ca. 50 millioner.

 

Fullstendig utlysning

Les fullstendig utlysningstekst her.

 

Kontaktperson for spørsmål om stillingen:

Tove Albrigtsen

952 94 584
Send e-post