Perpetuum AS søker økonomidirektør/CFO

Våre selskaper er i vekst, og vårt gode konsernfellesskap bidrar til datterselskapenes utvikling. Vi ser etter en økonomidirektør som kan styrke teamet på konsernnivå, og som får en sentral rolle i å utvikle organisasjonen og skape forutsetninger for videre vekst.

Er du personen vi ser etter?

Da har du bred bedriftsøkonomisk kompetanse, god regnskapsforståelse, en genuin interesse for forretning, sterk drivkraft og analytisk kapasitet. Perpetuum har en forholdsvis liten administrasjon, så det er viktig at du kan kombinere strategisk tenking og evnen til å brette opp ermene og være tilstede i det daglige arbeidet.

Om Perpetuum

Perpetuum-konsernet er Nord-Norges største privateide avfallsaktør. Vi tilbyr tjenester innen ordinært og farlig avfall, slamsuging og industri, sanering og riving, samt kurs og rådgivning. Konsernet er organisert med morselskapet Perpetuum AS og datterselskapene Perpetuum Circuli AS, Perpetuum Miljø AS og Perpetuum Mobile AS. Hvert av datterselskapene har spisskompetanse på sine forretningsområder, men samarbeider aktivt for å tilby våre kunder komplette og gode løsninger. Konsernet har 72 ansatte og omsatte i 2018 for 180 mill. kroner.

Perpetuum har tilstedeværelse i hele Nord-Norge, men tilbyr tjenester både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet tar del i flere landsdekkende kontrakter, både som leverandør og underleverandør.

 

Fullstendig utlysning

Les fullstendig utlysningstekst her.

 

Kontaktperson for spørsmål om stillingen:

Are Lorentsen

911 60 804
Send e-post